The 4×4 Scotland Challenge

Een nieuwe Europese Challenge, dit keer een 4x4 editie. Elk jaar ontdekken we een nieuwe gebied in Europa met onze four-wheel drive.

The 4×4 Scotland Challenge

6 november tot en met 11 november 2022

Start en finish in Schotland.

  • Elke etappe duurt 7 dagen (6 overnachtingen)
  • Op zoek naar het onverharde in Schotland.
  • Speciaal bedoeld voor de 4×4.
Image module

De Essentie

Image module

De route

Een nieuwe Europese Challenge, dit keer een 4×4 editie. Elk jaar ontdekken we een nieuwe gebied in Europa met onze four-wheel drive. Uiteraard op de CarChallenge manier. Een mooie, gevarieerde route. Goede hotels en lekker dineren. Dit zesdaagse evenement komt het dichtst bij één van onze grotere evenementen.

Image module

De accommodatie

We starten vanaf Newcastle en rijden 6 prachtige etappes door het Schotse landschap. Schotland is een gebied met een lange off road geschiedenis. Het noorden van het Verenigd Koninkrijk ligt nog bezaaid met onverharde wegen. Die wegen gaan we uiteraard opzoeken!

Image module

Het eten

Elke avond genieten we van een gezamenlijk diner waarbij vooral de lokale gerechten op het menu staan. We houden van afwisseling en hebben een aantal mooie culinaire hoogstandjes voor jullie in petto. Gezamenlijk eten is fijn, maar wil je een keer zelf buiten de deur eten? Dan is dat ook mogelijk.