Image module

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van CarChallenge enige vorm van informatie – hetzij tekst of beeldmateriaal – te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te gebruiken. 

De inhoud van de website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gekomen. De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. CarChallenge kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de (on)juistheid, (on)volledigheid en actualiteit van de website.

CarChallenge kan bovendien niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of gevolg-schade ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website of van sites waarnaar verwezen wordt vanuit deze website. De gegevens op deze website zijn bedoeld ter algemene informatie. Deze gegevens kunnen zonder nadere aankondiging wijzigen. Aan de informatie van deze website en/of websites waarnaar wordt verwezen, kunnen geen rechten worden ontleend. 

Ons privacybeleid bestaat uit vijf uitgangspunten:

  1. We verzamelen alleen gegevens waartoe we wettelijk verplicht zijn of die nodig zijn voor het functioneren van de website.
  2. We verkopen of verstrekken geen gegevens aan derden.
  3. Wij gebruiken geen beeldmateriaal dat kan worden herleid naar (oud)deelnemers. 
  4. Wij gebruiken geen namen op de website van (oud)deelnemers.
  5. Heeft u vragen over ons privacybeleid? Neem contact met ons op. 

Tijdens een bezoek aan onze website worden ook cookies geplaatst. Deze worden niet gebruikt om speciaal op jou gerichte advertenties te tonen, maar omdat we gebruik maken van de volgende diensten:

  1. Vimeo: Deze service gebruiken we voor het tonen van video’s.
  2. Google Analytics: Deze service gebruiken we voor het meten welke pagina’s bezocht worden.
  3. Mailchimp: Deze service gebruiken we voor het bijhouden van onze nieuwsbrief.
Schijf je in voor de nieuwsbrief!
* verplicht veld
© 2019. Alle rechten voorbehouden