';

The India & Nepal Challenge

Download de gratis brochure!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres*

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van het CarChallenge nieuws.


The India en Nepal Challenge

Er staat een gloednieuwe Challenge op het programma. Verken in drie weken India en Nepal, met je eigen auto of met een stoere 4×4 die wij voor je klaarzetten. 4 januari 2020 starten we in Mumbai en rijden we langs de Taj Mahal naar de voet van het Himalaya Gebergte om vervolgens via de hoofdstad van Nepal terug te rijden.

Image

Alles over de The India & Nepal Challenge

Je ogen uit kijken, dat is gegarandeerd tijdens deze Challenge. Rijden in India en Nepal is een absolute belevenis. De cultuur, de contrasten en de natuur hebben een ongekende schoonheid die nergens mee te vergelijken zijn. De auto’s van de deelnemers worden naar Mumbai verscheept, een stad waar rechtstreeks op te vliegen is. Rij je liever in een 4×4 van ons mee, dan kan dat ook!

Vanaf Mumbai gaan we een drieweeks avontuur tegemoet, 5000 kilometer later zijn we weer terug waar we begonnen zijn.

  • We bezoeken het centrum van onze startplek Mumbai, een stad met 20 miljoen inwoners die de moeite waar is om te bezichtigen.
  • De roze stad, Jaipur
  • Agra, bekend van de Taj Mahal. Hier houden we een rustdag
  • Pokhara, de stad in Nepal aan de voet van het Himalaya gebergte met uitzicht op bergen van 7000 meter hoog.
  • De hoofdstad van Nepal, Kathmandu.
  • Varanasi, de meest heilige stad voor Hindoes aan de Ganges Rivier.
De Gebieden
Die we aandoen
We wisselen verharde wegen af met onverharde routes. Vooral in Nepal zijn de moeilijkere off-road tracks goed te vinden. Deze lopen door prachtige gebieden aan de voet van de Himalaya. Tijdens deze Challenge is er ook veel aandacht voor kleurrijke, plaatselijke cultuur. We beginnen in de wereldstad Mumbai en trekken richting het woestijngebied Radjastan.
Het Idee
Creëren van verhalen
Onvervalst en bereikbaar avontuur voor iedereen. In één van de grootste cultuurshocks op aarde!
De Auto
Die we aanraden
De India & Nepal Challenge rijd je met je eigen 4x4. Echter kunnen wij ook zorgdragen voor een geschikte auto in bruikleen.

De Essentie

Image module

De accommodatie

In India zijn veel fijne en schone hotels te vinden, die schuwen wij dan ook zeker niet! Een aantal nachten in Nepal zijn van mindere kwaliteit, gewoonweg omdat er in dat gebied niks beters bestaat.

Dagen: 21 – uit en thuis

Het eten

De regionale keuken staat centraal, al is het af en toe ook geweldig om weer eens westers te eten. De Indiase keuken is ontzettend divers, al zijn rijst, kruiden en masala’s oververtegenwoordigd.

Diners en ontbijt op alle dagen van de Challenge

Image module
Image module

De route

We rijden een prachtige, voornamelijk verharde route. Voor iedere ervaren chauffeur goed te doen. We rijden niet in het donker en moeilijke 4×4 passages zitten niet in de route.

Inschrijfdetails

Wil je meer informatie ontvangen over The India & Nepal Challenge? We maken graag een afspraak en sturen meer informatie op.

Download de gratis brochure!

Image module