';

The NorCape Challenge

Download de gratis brochure!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres*

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van het CarChallenge nieuws.


The NorCape Challenge

Een prachtige route, bijzondere hotels, prima diners. Dat zijn een aantal ingrediënten van deze exclusieve trip. Maar wellicht het meest exclusieve element is dat deze Challenge in de winter wordt verreden. Met afstand het mooiste seizoen in Scandinavië.

Alles over The NorCape Challenge

Na 15 jaar Scandinavië ervaring hebben we 13 hotels geselecteerd. Stuk voor stuk comfortabele hotels die typisch Scandinavisch genoemd kunnen worden. Wij laten graag het beste van Scandinavië aan jullie zien!

  • Ontdek de mooiste wegen door Noorwegen en Zweden
  • Rijden op sneeuw en ijs
  • Scandinavië in het mooiste seizoen
  • Bezoek aan de Noordkaap
  • Het noorderlicht
  • Hondensleetocht
  • Voel de snelheid op een sneeuwscooter
De Gebieden
Die we aandoen
De naam zegt het al, wij doorkruisen Scandinavië helemaal, naar het meest noordelijke punt: De Noordkaap. De meeste kilometers worden afgelegd in Noorwegen en Zweden.
Het Idee
Creëren van verhalen
Scandinavië is wellicht de laatste wildernis in Europa. Zeker in de winter, waarin weinig mensen het noorden van Europa opzoeken, is Scandinavië adembenemend. Hier rondrijden in het sneeuwlandschap is een ware belevenis.
De Auto
Die we aanraden
De NorCape Challenge kan met elke auto verreden worden. Wij adviseren vooraf over de keuze van winterbanden.

De Essentie

Image module

De accommodatie

Scandinavië is dunbevolkt, maar biedt toch op de meeste plekken uitstekende accomodaties. We hebben 13 prachtige hotels geselecteerd. In het uiterste noorden is de keuze wat beperkter.

Nachten: 13

Het eten

Bij een uitstekende accommodatie hoort een uitstekend diner. De Scandinavische keuken biedt aangename verrassingen, die we graag tijdens deze Challenge ontdekken.

13 dinners

Image module
Image module

De route

De start en finish is in het zuiden van Scandinavië. Via een vooraf uitgezette route bereiken we de Lofoten voor een rustdag, om vervolgens door te rijden naar het noordelijkste punt van Scandinavië.

Inschrijfdetails

Dit exclusieve avontuur biedt plaats aan 8 teams. Voor prijsinformatie en inschrijving neem je contact op met CarChallenge.

Landen: 3

Download de gratis brochure!

Voornaam

Achternaam

E-mailadres*

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van het CarChallenge nieuws.


Image module