Layer
Layer
Layer

NorCape 2025

Ons meest exclusieve evenement in de winter

Layer
Layer

Een prachtige route, bijzondere hotels, diners en excursies. Dat zijn een aantal ingrediënten van deze exclusieve Challenge. Misschien wel in een cabriolet, met de kap naar beneden, genieten van de adembenemende omgeving. Iedere etappe is one of a kind. Na iedere etappe op krachten komen in de sauna of aan de bar.

Nieuw

NorCape

2025

Bezoek aan de Noordkaap, Rijden op sneeuw en ijs, kans om het noorderlicht te zien, de bossen in tijdens een hondensledetocht, de snelheid voelen op een sneeuwscooter en ijsrijden op een bevroren meer.

0
8 teams
0
19 februari tot en met 6 maart 2025
Layer
CarChallenge organiseert al 15 jaar autoreizen. Met je eigen auto, buitengewoon avontuur. Waarbij autorijden en avontuur centraal staan.

De accommodatie

Scandinavië is dunbevolkt, maar biedt toch op de meeste plekken uitstekende accomodaties. We hebben 12 prachtige hotels geselecteerd. In het uiterste noorden is de keuze wat beperkter. Tijdens NorCape zijn er drie rustdagen gepland. Op dagen heb je tijd om de omgeving te ontdekken of om deel te nemen met één van de excursies. We gaan hondensleeën, sneeuwscooteren en ijsrijden!

De routes

De start en finish is in het zuiden van Scandinavië. Via een vooraf uitgezette route bereiken we het noordelijkste punt van Scandinavië. Om vervolgens door te rijden naar Alta, de Lofoten en Åre, waar we rustdagen houden en de omgeving beter leren kennen. Na zeventien jaar NorCape ervaring kennen we de beste wegen, hotels en mooie restaurants. 

Layer
Image module

De diners

Bij een uitstekende accommodatie hoort een uitstekend diner. De Scandinavische keuken biedt aangename verrassingen, die we graag tijdens deze Challenge ontdekken. Voor het ontbijt is in zowel Zweden als Noorwegen toch altijd top geregeld.