Expedities

Hier leggen we onze Expedities uit. Individueel autoavontuur.

Image module

Wat is een expeditie?

Naast Challenges bieden we expedities aan. Tijdens deze groepsreis ondersteunen wij vanaf afstand. Zo is iedere auto uitgerust met een satellietverbinding en zijn wij 24/7 bereikbaar voor advies en ondersteuning. Wij onderzoeken, organiseren de verscheping van jouw auto of zorgen voor de perfecte huurauto.

Image module

Hoe werkt een expeditie?

Je rijdt een door ons voorgereden route, je overnacht in accommodatie die wij kennen en krijgt van ons vergunningen waarvan wij weten dat ze nodig zijn.

Image module

Tijdens een Expeditie rijd je in een groep van 1 tot 8 auto’s dezelfde route, je overnacht met elkaar in dezelfde hotels. Ook bieden wij de mogelijkheid om op sommige plekken gebruik te maken van je eigen daktent in plaats van een hotelovernachting.

Het kan zijn dat je een aantal dagen begeleid wordt door onze collega’s, de overige dagen is er begeleiding op afstand. Je kunt altijd beroep doen op onze collega’s ter plekke. Elk team krijgt van ons een satellietkastje mee zodat we je altijd te hulp kunnen schieten wanneer nodig, op locatie en vanaf afstand kunnen we in technische hulp voorzien.

CarChallenge organiseert al 15 jaar autoreizen. Met je eigen auto, buitengewoon avontuur. Waarbij autorijden en avontuur centraal staan.

Aanpassingen aan de auto

Welke auto ook wordt gekozen, een goede voorbereiding is essentieel. Voor een Expeditie zijn (kleine) aanpassingen aan de auto nodig. De organisatie heeft hier ervaring mee en voorziet altijd in uitgebreid advies.