Image module

Collen Challenge

Al vele jaren een begrip

Layer
Layer

Elke Collen Challenge volgt hetzelfde recept. Vijf dagen Alpenpassen rijden in Zwitserland. Comfortable hotels, eenvoudig navigeren, ongeveer 20 bergpassen in 4 dagen.

de Collen

Nieuw

Collen Zwitserland

2024

Tijdens de Collen Zwitserland rijden we verreweg de meeste kilometers in Zwitserland. In 2024 hebben we een nieuwe route en voegen we Frankrijk toe aan het programma!

0
16 teams
0
7 september tot en met 11 september 2024

Nieuw

Collen Pyreneeën

2024

Tijdens de Collen Pyreneeën rijden we verreweg de meeste kilometers in Frankrijk en Noord-Spanje. Een nieuw Collen evenement in de nazomer van de Pyreneeën.

0
16 teams
0
21 september tot en met 26 september 2024
Layer
Layer

De routes

We gaan op zoek naar bekende en onbekende passen in Alpen. Op de meeste dagen presenteren wij een “sport route” en eenleisure route”. Tijdens de leisure route krijg je een etappe die net zo mooi is, maar je vroeger in het hotel brengt.

De accommodatie

We streven naar goed, schoon en comfortabel. We overnachten in aansprekende, regionale hotels waar attent personeel ons in de watten legt. Tijdens de Collen Zwitserland hebben we zoals altijd vijf hotels geselecteerd die voldoen aan deze criteria.

Layer
Image module

De diners

Dit geldt ook voor het eten. De regionale keuken staat centraal en we dineren graag tussen de plaatselijke bevolking. Nergens smaakt een kaasfondue beter dan in Zwitserland. Dineren gebeurt vaak met de hele groep, al is dit geen verplichting. Je bent gewoon vrij om zelf buiten het hotel te dineren.