Nieuw

The World Challenge America

Met je eigen auto de wereld rond

Layer
Layer
Layer
Layer

In 2024 rijden we The World Challenge America. Deze etappe bestaat uit twee delen van ongeveer 5 weken Van Newfoundland naar New Orleans en van New Orleans naar Panama.

The World Challenge America
Deel I en Deel II

Nieuw

America Deel I

2024

Het eerste deel van The World Challenge America. We starten in Newfoundland aan de oostkust van Canada en de Verenigde Staten. De finish is in New Orleans. 

14 teams
5 september • 6 oktober 2024

Nieuw

America Deel II

2024

Het tweede deel van The World Challenge America. We vervolgen onze weg vanaf New Orleans door Mexico, via de landen van Midden-Amerika naar Mexico.

14 teams
1 november • 5 december 2024

De geschiedenis

Dit zijn slechts 100 foto’s van de meer dan tienduizend foto’s die we tijdens The World Challenge hebben genomen. In 2024 is het precies 10 jaar geleden dat CarChallenge ‘The World Challenge’ introduceerde. Het idee? In 7 jaar de wereld rond in je eigen auto. Elk jaar bezochten de deelnemers een ander werelddeel.

In totaal namen bijna 50 verschillende teams deel, verdeeld over de 7 jaar gingen we de wereld rond. Maar natuurlijk sloegen we landen over en zijn er landen waar we terug willen om deze uitgebreid te bezoeken. Daarom nemen wij meer tijd en delen wij de etappes op in twee of meer delen!

Image module