Image module

De Holland Challenge

Etappe 2 - Het verslag

Deze tijd vraagt wat creativiteit en daarom organiseert CarChallenge de “Holland Challenge”. Een Challenge in 4 etappes waarbij we bekende maar ook vooral onbekende wegen en plaatsen in Nederland opzoeken. De eerste etappe werd 23 mei gehouden. Dwars door de provincie Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Drenthe. Navigeren, zoeken, onderweg wat vragen beantwoorden – aangevuld met originele competitie-elementen.

Image module

Alle negatieve weersverwachtingen ten spijt, de regen laat zich pas na de finish zien. De start lag ditmaal in Giethoorn. Normaal gesproken komen hier miljoenen buitenlandse tourist een kijkje nemen – vanzelfsprekend is dat nu niet het geval. Elk team krijgt een fluisterbootje mee om door dit eeuwenoude dorpje te varen.

Rond 10 uur gaan de teams op pad, op weg naar de omgeving van de Friese Meren, naar Lemmer en Joure. De competitie van deze etappe? Het zoeken van stickers langs de kant van de weg. Zoals wel vaker maken we dat extra lastig, maar dat mocht niet baten. Eén team vond ze bijna allemaal!

Recommend
Share
Tagged in