Image module

Modificeren

Nieuw: de beste modificatie voor jouw auto

Image module
0

We bouwen de auto in twee weken op.

0

Alle modificaties worden gefilmd, gelabeld en gedocumenteerd.

0

We starten in januari 2024.

0

Onze capaciteit is beperkt. Meld je aan voor de wachtlijst!

Image module

Modificeren is moeilijk

Veel aanpassingen worden uitgevoerd zonder dat de juiste ervaring en kennis beschikbaar is. Ook worden veel aanpassingen slordig uitgevoerd.

Dat levert onderweg problemen op. Regelmatig komt het voor dat de elektrische installatie al kapot is gegaan voordat je aan de Challenge kunt beginnen. Ook worden veel modificaties uitgevoerd met als doel een “rally” auto te bouwen, maar je hebt vooral een auto nodig die een goede marathon aankan.

Ons plan

Na jaren hebben wij besloten om samen met onze specialisten uit Namibië deelnemende auto zelf aan te passen tot onze standaard. Zodat deelnemers op de best mogelijke manier voorbereid aan een Challenge beginnen. Mocht er nog geen auto aangeschaft zijn, ook hierin adviseren wij.

Image module

Hoe werkt het?

Wij adviseren welke aanpassingen wat ons betreft een must have zijn. Nadat wij alles het elkaar hebben doorgesproken maken wij een offerte. Deze offerte omvat alle kosten, ook het arbeidsloon. Vervolgens bestellen wij alle noodzakelijke onderdelen. Als deze onderdelen binnen zijn komt ons team uit Namibië naar Nederland om de auto in twee weken tijd volledig op te bouwen. De modificaties worden gefilmd (je kunt altijd meekijken), gedocumenteerd en gelabeld zodat het voor iedere monteur duidelijk is waar welke zekering voor dient en waar welke kabel heenloopt. De documentatie blijft bij de auto als handboek voor het technisch team.