The World Challenge Etappe 6

Blog 5

De Challengers laten de Gorilla’s en het indrukwekkende Rwanda achter zich en rusten uit aan de prachtige westkust van Tanzania. Niet aan de zee, maar wel aan een van de grootste meren van Afrika. De beroemde cichlide vissen worden gespot op een duiktrip, bier en witte wijn worden genuttigd tijdens een boottrip en Jeroen (de CarChallenge technicus) is de hele dag bezig met kleine en wat grotere reparaties. Gescheurde steunen van een roofrack, een compleet verdwenen schuif/kanteldak (steenslag is niet alleen schadelijk voor de voorruit dus), het lassen van een afgebroken rechter wielophanging en het vervangen en schoonmaken van filters. Kortom, Jeroen is de enige die gewerkt heeft tijdens de rustdag.

Layer
Layer
Layer

Maar ook na de rustdag is Jeroen niet klaar. Na een tik in de motor van de prachtige historische Toyota Landcruiser komt Jeroen na uren sleutelen tot de conclusie dat het helaas einde verhaal is voor de krachtbron. De auto moet de Challenge verlaten, gelukkig wordt er voor het team een oplossing gevonden. Zij kunnen door!

Malawi laat zich van haar mooie kant zien en tijdens de derde rustdag van deze Challenge is iedereen klaar om Zambia in te trekken.

Recommend
Share
Tagged in