Nieuw

The World Challenge Latin America

Met je eigen auto de wereld rond

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

In 2025 rijden we The World Challenge Latin America. Deze etappe bestaat uit drie delen van ongeveer 5 weken. Van Paramaribo naar Lima, van Lima naar Ushuaia en een derde deel in Antarctica.

The World Challenge Latin America
Deel I en Deel II

Nieuw

Latin America Deel I

2025

Het eerste deel van The World Challenge Latin America. We starten in Paramaribo aan de noordkust van Suriname. Door de Amazone en de Andes naar Peru.

14 teams
16 augustus - 20 september 2025
35 dagen

Nieuw

America Deel II

2025

Het tweede deel van The World Challenge Latin America. We vervolgen onze weg vanaf Lima in Peru door Chile en Argentinië, via de landen van Zuid-Amerika naar Ushuaia.

14 teams
11 oktober - 15 november 2025
35 dagen

De geschiedenis

Dit zijn slechts 100 foto’s van de meer dan tienduizend foto’s die we tijdens The World Challenge hebben genomen. In 2024 is het precies 10 jaar geleden dat CarChallenge ‘The World Challenge’ introduceerde. Het idee? In 7 jaar de wereld rond in je eigen auto. Elk jaar bezochten de deelnemers een ander werelddeel.

In totaal namen bijna 50 verschillende teams deel, verdeeld over de 7 jaar gingen we de wereld rond. Maar natuurlijk sloegen we landen over en zijn er landen waar we terug willen om deze uitgebreid te bezoeken. Daarom nemen wij meer tijd en delen wij de etappes op in twee of meer delen!

Image module