Image module

Laatste update: 6 juli 2020

Covid-19

Onze grootste Challenge voor de komende tijd

Covid-19 houdt de gemoederen goed bezig. Een einde is nog niet in zicht en dit heeft gevolgen voor de voorbereiding en uitvoering van de Challenges in 2020 en 2021.

Wij volgen de verspreiding en het verloop van het virus op de voet en kijken dan vooral naar het beleid dat landen voeren.

Om duidelijk te zijn: alle geplande reizen gaan op dit moment gewoon door, we zien geen reden om een streep door één van de Challenges te zetten. Wel hebben we besloten om alle Challenges die in mei, juni en juli gepland zijn uit te stellen. 

De eerstvolgende Challenge op de kalender is de eerste etappe van The Europe Challenge, start 30 mei. Deze hebben we uitgesteld naar 3 oktober tot en met 9 oktober 2020

Wat betreft de inspectiereizen, de inspectietrip van The World Challenge Etappe 7 staat op dit moment on-hold. Ook deze wordt verplaatst naar later in 2020.

The Korea Challenge, gepland in juni wordt uitgesteld naar 19 juni 2021. 

We hebben niet voor niets voor het woord “Challenge” in onze naam gekozen. We zijn gewend aan uitdagingen en in staat om op korte termijn met goede oplossingen te komen.

Recommend
Share
Tagged in